Marimi de la 18 la 39
Afiseaza preturile si in:  
generic2
PRODUSE
bulletBaieti
bulletFete
bulletToate
bulletOferte
COS DE CUMPARATURI
PRECOMENZI
 
generic
bulletCum Cumpar?
bulletGrafic Masuri
bulletIntrebari?
bulletTermeni si Conditii
bulletDespre Noi
bulletContact
 
lalu
Magazinul nostru haine copii
 
 
Fii primul care afla
Termeni si Conditii

Siteul poate fi folosit de catre persoane cu varsta minima de 18 ani. Utilizatorii cu varste de pana 18 ani trebuie supravegheati de catre un parinte sau tutore legal. Este interzisa copierea, reproducerea, distributia, afisarea si modificarea siteului www.incaltamintecopii.ro.

Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor

Intre:
Administratorul site-ului www.incaltamintecopii.ro, este SC NET MOD SRL, avand cod fiscal RO 21409289, Nr inregistrare Registrul Comertului J40/5799/2007, contul RO95RZBR0000060008965848, DESCHIS LA Raiffeisen Bank, denumit in continuare Vanzator.
si
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.incaltamintecopii.ro, este denumita in continuare Cumparator.

intervine urmatorul document electronic, denumit Comanda, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora .
COMANDA Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Daca Vanzatorul confirma Comanda, aceasta se transforma in Contract si va implica o acceptare completa a termenilor si conditiilor.
Confirmarea poate fi verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
RETURNAREA:Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie´┐Ż de 30 zile. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea nr. 296 / 28.06.2004 privind Codul Consumului si cu Legea nr. 449 / 12.11.2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora. Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului, urmand sa primeasca in termen de 30 de zile de la denuntarea unilaterala in scris, pretul Contractului, mai putin costurile de transport. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la magazinul nostru sau livrate de firma noastra direct clientilor prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Ord. 130/2000. Cap. 1, Art 2, a) Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta.
Cumparatorul isi asuma in totalitate aceste prevederi.
Vanzatorul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o notificare prealabila.

Drepturi de Autor

Intregul continut al site-ului www.incaltamintecopii.ro,incluzand texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC NET MOD SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC NET MOD SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC NET MOD SRL sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

Date Personale

Datele personale ale cumparatorilor vor fi supuse operatiunilor de colectare, inregistrare si stocare, cu buna credinta, in scopul utilizarii lor la intocmirea facturilor fiscale, in scopul livrarii bunurilor la adresa specificata in formularul de comanda, precum si la tinerea evidentei punctelor de fidelitate acumulate pentru fiecare utilizator in parte.Toate datele solicitate in formularul de comanda sunt cele adecvate, nefiind excesive in ceea ce priveste efectuarea vanzarii si a livrarii bunurilor. Datele dumneavoastra nu vor fi dezvaluite niciunui tert in scop de marketing. Prin completarea formularului de comanda va dati consimtamantul pentru a va fi folosite aceste date de catre NET MOD SRL doar in scopul declarat al acestui site. Drepturile dumneavoastra si obligatiile noastre ca si operator de date cu caracter personal sunt delimitate de legea 677/21 noiembrie 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 
 
Incaltamintea este asortata cu colectiile de haine pentru copii de pe site-ul nostru www.lalu.ro
Mai mult, se acumuleaza puncte de fidelitate pentru comenzile celor 2 site-uri.
 
 
Copyright © 2023 IncaltaminteCopii.ro

Tel. Protectia Consumatorului: 0800.080.999
Site dezvoltat de www.itxs.ro
footer